AI Appar och verktyg för WhatsApp

13 AI Appar för WhatsApp

Antalet AI appar fullkomligt exploderar just nu. 100-tals släpps dagligen. En del är väldigt bra och användbara medan andra känns ganska överflödiga.

Använder du, som jag, WhatsApp nästan dagligen så finns det självklart även AI appar för den meddelandeappen. Appar som kan hjälpa oss att bli en bättre, snabbare och smartare användare av just WhatsApp.

Men utvecklingen går som sagt rasande fort, så det är svårt att hänga med. Därför har vi här samlat de bästa apparna vi hittat (uppdateras ständigt dock) för WhatsApp.

AutoResponder.ai

AutoResponder är ett verktyg som låter dig som användare skicka automatiska svar på meddelanden.

Förutom WhatsApp kan du även använda den till Facebook Messenger, Instagram, Telegram, Signal och Viber.

Den erbjuder obegränsade meddelanden, möjligheten att ansluta till webbservrar, ChatGPT/GPT-4 eller Dialogflow AI. Appen har laddats ner över 4 miljoner gånger och användare uppskattar dess användarvänlighet, anpassningsbarhet och pålitliga prestanda.

Kolla in AutoResponder.ai

Ariana AI

Ariana AI är ett verktyg designat för att hjälpa användare med deras dagliga uppgifter. Den är tillgänglig som en WhatsApp-chatbot, där användare kan ställa frågor till Ariana eller komma med idéer och få ett omedelbart svar.

Ariana erbjuder också stöd för elever, föräldrar, arbete, frilansare och kreativa. Tjänsten finns månads- eller årsprenumeration men en gratis provperiod finns tillgänglig. Inget kreditkort krävs vid registrering.

Kolla in Ariana.ai

AVA

Ava är en virtuell assistent med artificiell intelligens som kan ge dig snabba och smarta svar på alla frågor. Allt från matlagningsrecept till kunskapsbaserade frågor som t ex översättningar.

Kolla in getAVA.io

Mobile GPT

Mobile-GPT är en mobilapplikation som utnyttjar kraften i OpenAI’s ChatGPT-teknik för att låta användare generera dokument, skapa AI-bilder och interagera med en personlig AI-assistent på WhatsApp.

Den har en strömlinjeformad process för att skapa dokument och eliminerar manuella fel. Allt för en professionell och polerad slutprodukt.

Mobile-GPT erbjuder också tillgänglighet dygnet runt, säker WhatsApp-åtkomst och en gratis 24-timmars provperiod.

Kolla in Mobile-GPT.io

ChatGPT Buddy

ChatGPT Buddy är en AI-driven assistent tillgänglig inom WhatsApp. Den kan hjälpa dig med ett brett utbud av uppgifter som t ex, svara på frågor, generera text och bilder, översätta, sök på webben och mycket mer.

Den lär sig och förbättras hela tiden. ChatGPT Buddy är ett enkelt och effektivt sätt att få saker gjorda snabbare.

Kolla in ChatGPT Buddy.com

AiBERT

AiBERT Botten är en WhatsApp bot som hjälper dig att omedelbart generera fantastiska bilder och ChatGPT-resultat via texten i ett meddelande.

Den är integrerad med WhatsApp och är helt säker med end-to-end kryptering. Användare kan välja mellan månads- eller pay-as-you-go prispaket.

Appen används av många AI-influensers och har många positiva recensioner från tusentals användare.

Kolla in AiBERT.co

Ask Robi

Robi är en AI-kompis som kan kontaktas via WhatsApp. Den kan hjälpa till med att skriva uppsatser, skapa originalbilder, översätta text till en 5-årings nivå av förståelse. Den kan även och förstå matematik, kod och kalkylblad.

Datan är säker och ingen appnedladdning krävs.

Kolla in askrobi.com

whot tech

whot.tech är ett meddelandeverktyg som låter dig chatta med Open AI:s GPT-3 och skapa bilder via DALL·E 2 – direkt i WhatsApp.

Det tillåter användare att skapa bilder från en beskrivning eller prompt genom att lägga till ’#image’ i början eller slutet av beskrivningen.

Finns en gratis plan med 8 gratis svarstoken och sedan kan extra tokens köpas till för $2,99.

Kolla in whot.tech

MightyGPT

Hjälper dig som WhatsApp användare att få tillgång till det kraftfulla ChatGPT direkt i WhatsApp.

Kolla in MightyGPT.com

God In A Box

God In A Box är en chatbot som ger dig som användare tillgång till råd på gudsnivå :).

Få råd inom en rad ämnen, från sårvård, till matlagning till filosofi.

Gratis upp till 40 meddelanden i månaden och kommer med en enda prisplan som börjar på $6/månad för obegränsade meddelanden.

Kolla in godinabox.co

Guru

Guru är din personliga chatbot i WhatApp. Den använder det senaste inom språk-AI för att svara på alla dina frågor.

Med Guru kan du ha naturliga, människoliknande konversationer om ett brett spektrum av ämnen. Allt från att svara på allmänna frågor till att ge personlig rådgivning och stöd.

Kolla in gurubot.ai

Magic Mate

Magic Mate är en smart AI-assistent.

Den hjälper dig chatta med ChatGPT, rita med Dalle, färglägga och återställa bilder, redigera bilder på naturligt språk, översätta ljud och massa mer. Allt direkt i WhatsApp!

Kolla in MagicMate.co

Voice.ai

Voice AI är ett verktyg för röstkloning och röstförändring som låter användare klona och skapa personliga röster för streaming, spel, möten och samtal.

Förutom WhatsApp stöder den också en mängd andra plattformar, som t ex Among Us, World of Warcraft, MineCraft, CS:GO, League of Legends, Discord, Skype, Google Meet, Zoom och WhatsApp.

Kolla in voice.ai

Sammanfattning

Denna samling med appar och vektyg till WhatsApp skrapar bara på ytan av vad som finns och framför allt kommer finnas tillgängligt. Marknaden exploderar just nu.

Som vanligt gäller det dock att tänka till och använda dessa appar på ett säkert sätt.

Vilka har vi missat? Har du någon favorit som du använder dig av dagligen?

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *