Hitta över 400 Gratis Onlineverktyg

Gör dina onlineprojekt bättre med hjälp av gratis program, appar, verktyg och hjälpmedel inom flera olika kategorier.

Välj Din Kategori:

Gratis Onlineverktyg

Vad är då det här egentligen?

Det kan man fråga sig men planen är att bygga upp en större bas med hjälpmedel, verktyg, program och appar för dig som är entreprenör eller på ett eller annat sätt använder den fantastiska ”interwebbsen” för att driva dig eller ett projekt framåt.

Jag använder själv många utav de onlineverktyg som vi tipsar om.

Anledningen? Precis som dig så försöker jag hålla hårt i mina pengar och bara spendera där det absolut är helt nödvändigt och affärskritiskt.

Ok, så det handlar om snålhet?

Nej jag tycker inte det. Jag ser det mer som strategi.

Finns det ett bra gratisalternativ som fungerar nästan lika bra som ett betalalternativ så använd det. Skulle du sedan märka att det här något som verkligen hjälper dig, kanske är det då dags att gå över till att betala för tjänsten eller appen.

Vem har mest nytta av dessa gratisverktyg?

Eftersom jag har utgått från mig själv så handlar det först & främst om entreprenörer som har sitt fokus online.

I det sammanhanget finns även andra onlineföretagare, designers, utvecklare, hackers, grafiker och du som driver ett par sajter, appar eller någon onlinetjänst.

Vi är många och vi jobbar inom ett väldigt brett spektra. Därför har jag också velat bygga upp en sajt där det finns ett brett utbud av hjälpmedel – alla inom ovan nämnda arbetsområden ska kunna hitta något som hjälper dem att utvecklas eller göra ett bättre jobb.

Det är målet!

Är allt helt Gratis?

Ja faktiskt, alla är helt gratis.

Hittar du något där man måste betala, låt oss få veta så plockar vi bort det. Många gånger handlar det kanske om att du erbjuds en något nedskalad variant av en betalprodukt, eller andra begränsningar. Men det ska i grunden vara gratis.

Det finns heller inga produkter där du får testa en tjänst i 30 dagar eller liknande innan du måste köpa, inga Test & Trial helt enkelt.

Allt ska vara gratis – från Start till Slut!

Du kommer dock, ibland, att behöva betala med din e-post eller en social delning men det är enligt oss ett väldigt billigt pris att betala för många utav de grymma verktyg som vi hittat.